OSTAMME KÄTEISELLÄ!

Ostaja ei ole aina paikalla.Ole yhteydessä ensin ja sovi aika!

Ostamme vanhoja esineitä, kotimaisia lasiesineitä ja astioita, Arabia, Iittala, Riihimäen lasi ,huonekaluja, kalusteita, kulta ja hopea esineet/korut, keräilytavaraa, vanhoja leluja, militariaa, urheilu/harrastevälineitä/polkupyöriä, valaisimia, elektroniikkaa, konsoleita, konsolipelejä, elokuvia, koriste-esineitä, sisustuselementtejä ja paljon muuta. Maksun saat myymälässämme heti käteisellä.

Ostamme tuotteita tarpeen ja kysynnän mukaan. Emme siis automaattisesti osta kaikkea.

Tule näyttämään tavara/tavarat myymälään.Voit tuoda tavaraa yhden tai enemmän. Tilanteesta ja ruuhkasta riippuen emme välttämättä ehdi heti katsoa tavaroita läpi tai jos arvioija/ostaja ei ole paikalla.Voit jättää tavarat kassalle yhteystietojen kera,niin palaamme heti kun ne ovat arvioitu.Kannattaa sopia aika,jos haluat tavarat arvioitua tuodessasi.

Teemme maksuttomat arviokäynnit. Ota yhteyttä lari(at)tingijatongi.com

Jos tavaraa on paljon / tai se on vaikeasti siirrettävissä (Esim. kalusteet) ota valokuva tuotteesta/tuotteista.Ota kuvat mukaan kun tulet käymään myymälässä. Voit lähettää kuvan/kuvat myös sähköpostitse. Vastaamme sähköposteihin niin pian kuin mahdollista.

Lähetä sähköposti:
lari(at)tingijatongi.com


Ostamme myös suuremmat tavaraerät kuten:

Kuolinpesät

Irtaimistot

Konkurssipesät

Muut tavaraerät

Suuremmissa tavaraerissä voit olla yhteydessä suoraan:
lari(at)tingijatongi.com

Olemme kiinnostuneita ostamaan kaiken tavaran joilla on jälleenmyyntiarvoa. On kuitenkin joitakin asioita joita emme voi suoraan ostaa. Jos sinulla on ALLA OLEVIA tavaroita ja haluat ne muuttaa rahaksi, suosittelemme kirpputoripöydän vuokraamista niiden myymiseksi tai valitsemalla 50/50% provisiomyyntipalvelun.

Kirjat.

Normaalit/merkittömät käyttöastiat.

Vaatteet ja kengät

Liinavaatteet, verhot

Matkamuistot/rihkama/tavalliset koriste-esineet.

Käyttöesineet ja taloustavarat


Tiedustelut suoraan ostajille:
lari(at)tingijatongi.com