Vinkkejä hinnoitteluun

Hintalappuja voi hakea heti kun on voimassa oleva (maksettu) varaus. Hintalappuja kuuluu varaukseen 5 arkkia (150kpl). Ylimääräiset 0,50€/arkki. Tavarat hinnoitellaan itse paikkakohtaisilla hintalapuilla, joihin merkitään tuotteen nimi ja hinta. Hintalapussa on paikkanumero, viivakoodi ja juokseva sarjanumero sekä asiakasnumero jolle myynnit ohjautuu. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan kassalla viivakoodi, jonka perusteella rahat ohjautuvat oikealle myyjälle. Tästä syystä hintalappuja ei saa monistaa eikä tehdä itse.

Hintalappuarkit voi kirjoittaa valmiiksi myös järjestelmäämme omilla Kirppari-Kalle -tunnuksilla. Sivulle aukeaa arkkipohja jossa on 30 riviä. Tuotteen nimi ja hinta merkitään omiin kohtiin. Arkki tallennetaan ja hyväksytään valmiiksi, jolloin arkit ovat valmiina ja noudettavissa myymälästämme. Hintalappuihin voi lisätä käsin tietoja, esim koko, väri tms lisätietoja. HINTALAPUN TIETOJA ei saa kuitenkaan sotkea, emme myy tuotetta joissa hinta/tuotenimi on sotkettu tai epäselvä. Hintaa vaihtaessa vaihda siis kokonaan uusi hintalappu! (Ainoastaan pöydän vaihtuessa pöytänumeron saa vetää yli ja laittaa tilalle uuden)

Täytä hintalappuun tuotteen nimi ja hinta tarkasti ja selkeästi. Vaadimme että hintalapuissa on tarkka tuotekuvaus, esim. "Vila sininen takki, S", ei pelkkä "takki" tai "paita", niin merkittyjä tuotteita emme myy.

Hintalappujen kiinnitys tuotteisiin on helppoa ja nopeaa, koska laput ovat tarrapohjaisia! Suosittelemme lisäkiinnitystä tuotteisiin joissa tarrat ei pysy (tietyt puupinnat, korit, vaatteet jne), kuten nuppineuloja, hakaneuloja, nippusiteitä ja pahvilappuja tms. Emme kuitenkaan suosittele kiinnittää tarrrapohjaista lappua esim kirjojen kansiin, cd-/ tai lp-levyihin ja muihin sellaisiin, vaikuttaa myyntiin varsinkin keräilymielessä! Voit kysyä neuvoa henkilökunnalta :)

Kankaiden/verhojen/päiväpeittojen myyntiin suosittelemme merkitsemään koot hintalappuun tai muualle näkyviin. Myynti on takuulla helpompaa näin!

Jos myyt helposti rikki menevää tavaraa pöydässä: Teippaa mahdolliset kannet/irtonaiset osat kunnolla ja laita pöydällä semmoiseen paikkaan ettei mene helposti rikki/tipu.

Tavarat ja vaatteet on mahdollista suojata erilaisin varashälyttimin. Hälyttimiä voi vuokrata paikanpäältä. Suosittelemme käyttämään suojausta varkauksien ehkäisemiseksi. Neuvomme kiinnittämään hintalapun hälyttimen kanssa yhteen, jotta hintalappujen vaihto olisi vaikeampaa. Tingi&Tongi Oy ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista!

Hintalappuarkki (30kpl/arkki) 0,50€

Piikkyhälytin 0,20€

Tarrahälytin 0,20€

Vaijerihälytin 0,20€

Rajaton häkytin 1vko 5€

Rajaton hälytin 2vko 7€

Hyvä myynti - hyvä mieli

PUHDAS, SIISTI, EHJÄ ja hajuton vaate/kenkä/tavara myy parhaiten! Jos tuotteessa on vikaa (etenkin sähkölaitteet) olet velvoitettu ilmoittamaan sen hintalapussa.

Hinnoittelu on kaiken a ja o. Olemme käytetyn tavaran myymälä joten muista pitää hinnat kohtuullisina.

Myymälästämme löytyy "eksyneille" tavaroille oma piste, suosittelemme katsomaan sen aina käyntisi yhteydessä. Sinne laitetaan tuotteet joista on hintalappu hävinnyt tai jotka ovat eksyneet väärään pöytään. Sinne voit myös palauttaa omaan pöytääsi eksyneet sinulle kuulumattomat tuotteet.

Hinnattomia/jo pöytänsä lopettaneita tuotteita säilytämme n. 2 viikon ajan, jonka jälkeen ne ovat T&T omaisuutta.

Siisti pöytä houkuttelee asiakkaat ostoksille! Tuo siis lisää tavaroita pikkuhiljaa ja käy siistimässä pöytää tarpeeksi usein. Älä laita pöytään liikaa/ahtaasti tavaraa. Siisteys ja kaunis asettelu on myyntivaltti!

Vauhtia myynnille antaa myös alennusmyyntijakso! Voit siis laittaa haluamasi alennusprosentin (-20%, -50%, -70% jne) tietylle ajanjaksolle (esim. viikon 2 viimeistä päivää) tai voit muuttaa alennusprosentteja pitkin varaustasi, ottaa pois tai korottaa. Huomioithan että alennusmyynti kohdistuu asiakasnumeroon, ei myyntipaikkaan. Jos pöydässä on monta myyjää (eri asiakasnumeroilla) tai jos sinulla on useita pöytiä/vitriinejä, alennuksia ei voi eritellä pöytäkohtaisesti VAIN asiakasnumeroon kohdistettuna.


Lisäksi:

Suosittelemme tallentamaan myymälämme numeron (040 775 9225) puhelimeesi myyntijakson ajaksi, soitamme epäselvistä hinnoista tai muiden ongelmien/kysymysten tullen. Näin tuotteesi ei jää myymättä tai pyörimään hinnattomana.

Kaikki loppuu aikanaan..

Myyntijakson loputtua:

Tyhjennä pöytä. Jos pöydässä on sinulle kuulumattomia tavaroita, vie ne eksyneille tarkoitettuun pisteeseen tai kassalle. Siisti pöytä seuraavaa vuokralaista varten.

Pöydän on oltava tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Jos pöytä ei ole ajallaan tyhjä joudumme tyhjentämään sen ja veloitamme siitä 10€. Jos tiedät jo ennakkoon ettet pääse pöytää ajallaan tyhjentämään, ilmoita siitä meille, tyhjennyspalvelu maksaa myös 10€, jolloin pakkaamme tavarat valmiiksi kasseihin ja ne voi noutaa viimeistään seuraavana päivänä.

Tavaroiden säilytyksestä veloitamme 5€/päivä.

Muista käydä kassalla tilittämässä myyntijakso, henkilöllisyystodistus vaaditaan ja rahat tilittyvät ilmoittamallesi pankkitilille 5 arkipäivän kuluttua!