50/50% PROVISIOMYYNTI

Palvelussa on suosion takia ruuhkaa ja joudumme hetkeksi jäädyttämään tilanteen,että saamme purettua jonon. Avaamme palvelun uudestaan n.2kk kuluttua. Tätä ennen emme voi ottaa uusia jonoon!


JOS ET JAKSA ITSE HINNOITELLA JA PITÄÄ HUOLTA PÖYDÄSTÄ, VASTAANOTAMME TAVARAT,TEEMME KAIKEN PUOLESTASI JA JAAMME MYYNNIT PUOLIKSI!


TÄSSÄ SOPIMUSEHDOT JA OHJEET KUINKA TOIMIA:
Ilmoita ensin itsesi provisiomyyntijonoon vain sähköpostilla (info@tingijatongi.com). Ilmoitamme sinulle milloin tavarat voi tuoda.
Huomioithan, että palveluun saattaa olla ajoittain pitkätkin jonot sesongista riippuen.
Otamme myyntiin VAIN hyväkuntoisia, puhtaita, sesonginmukaisia ehjiä vaatteita ja tavaraa. Yksittäisiä vaatteita tai esineitä emme ota provisiomyyntiin (min. 2 ikea kassillista). Suuremmista eristä tai Isommista tavaroista,jotka eivät mahdu kirppispöytään sovitaan erikseen. Jos sinulla on lisää tavaraa niin ota AINA ensin yhteyttä ja sovimme erikseen täydennyksistä tai uudelleen jonoon laittamisesta tavaramäärästä riippuen.
Kaikki vaatteet ja tekstiilit pitää olla nykyaikaisia, PESTYJÄ ja EHJIÄ!!! Emme ota myyntiin häämekkoja, työvaatteita (mainospaidat)

KIRJOISTA hyväksymme ainoastaan uudet pokkarit ja romaanit, harlequinit sekä lastenkirjat.

Emme ota palveluun rihkamaa tai matkamuistoja, emme myöskään ulkomaista lasia. Markettilasin oltava ehjää, lasitus kunnossa. Aterimia vain parillisia määriä, ei yksittäisiä.

Palapelit, moniosaiset tavarat,astiat,lelut ja vastaavat tulee pussittaa/paketoida asianmukaisesti asiakkaan toimesta etukäteen.
Tuodessasi tavarat, pakkaa ne sääntöjen mukaisesti, käymme hinnoittelun yhteydessä läpi myyntiin kelpaavat vaatteet/tavarat. Asiakas on velvoitettu hakemaan myyntiin kelpaamattomat pois kun ilmoitamme. Sopimukset hyväksytään tavaroiden tuonnin yhteydessä. Tarvitset sopimusta varten myös iban-muotoisen tilinumeron.
Huom! Kasseja,pusseja ja laatikoita joissa tavarat tuodaan EI palauteta.

Provisiomyyntisopimus on ns. Täydenpalvelunsopimus. Hinnoittelemme tuotteet puolestasi, myymme ne ja tilitämme rahat suoraan tilillesi. Provisio on 50% myynnistä.

Me määrittelemme myyntijakson pituuden tavaramäärästä riippuen ja ilmoitamme sen päättymisestä etukäteen.


Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin halutessasi seurata myyntiä netissä omilla tunnuksilla www.kirpparikalle.net ja saat myyntiajan loputtua halutessasi myydyistä tuotteista raportin, sillä kaikki myynnit tallentuvat järjestelmäämme.. Myynninseurannassa ei kuitenkaan näy tuotekuvauksia. Kaikki tilitykset maksetaan automaattisesti tilille.

JOS haluat hakea jäljelle jääneet tavarat pois myyntijakson päätyttyä, ILMOITA SIITÄ TAVATOIDEN TUONNIN YHTEYDESSÄ.

HUOM! EI ELÄINTALOUDET.


Huomioi myös!
Ohjeistuksen vastaisia tuotteita emme ota myyntiin. Pidätämme oikeuden arvioida tuotteen myyntiarvon,Päätämme myyntiin sopimattomien tuotteiden jatkotoimenpiteistä.
T&T päättää mahdollisten jäljelle jääneiden tavaroiden jatkotoimenpiteistä(myymättömät,eksyneet,hinnattomat).Olet siis valmis luopumaan lopullisesti tavarasta kun tuot sen provisiomyyntipalveluun.
Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti käytettävissä olevin keinoin.
Huomioithan myös sen, että todennäköisesti paremman kokonaistuoton tavaroillesi saat varaamalla perinteiseen tapaan oman myyntipaikan, mutta jos koet hinnoittelun työlääksi, niin provisiomyynti on oikea valinta.